28.1.2024 19:00
Cycle Club Helsinki ry

CCH info tammikuu 2024

Hyvää alkanutta vuotta 2024 CCH:n jäsenille!

Tässä muutamat ajankohtaiset asiat

Seura-asut matkalla Helsinkiin

Hyviä uutisia Castellilta! Uusi satsi CCH-asuja on jo matkalla. Talvitakkitilauksia ei tullut minimirajaan saakka, eli niitä ei siis kuormassa ole. Tulossa olevissa bibseissä on sovitusta poiketen musta keskiosa, vaikka olisi pitänyt olla sitä mustansinistä kuten muissa paneeleissa. Näillä mennään nyt kuitenkin, ja mikäli haluat kokonaan yhtenäistä sävyä, pitää kerätä porukka ja tehdä uusi tilaus. Lisätiedot maksusta ja noudosta tulee erikseen heti, kun tiedämme toimituspäivän. Ja jos palautusrahat eivät vielä ole kilahtaneet tilille siitä ensimmäisestä tilauserästä vuosi sitten, niin seuran hallitus on nyt tietoinen ja selvittelee asiaa.

Retro puhuttelee!

CCH:n vanhatkin seura-asut ovat edelleen todella hyviä treeneihin ja vaikka kuntoajoihin. Lisenssikisoihin ne eivät enää käy. Pidimme Velolla myymättä jääneiden asujen inventaariotalkoot ja saimme järjesteltyä ne niin hyvin, että pystytään laittamaan myyntiin.

Tässä lista siitä mitä on tulossa myyntiin: CCH vanhat seura-asut

Hinnat: Kolme vaatetta yht. 20 €, ja sen jälkeen 5 € / lisätuote. Kengät 20 € /pari.

Voitko sinä tulla myyntiavuksi vaikkapa yhden Liikuntamyllyn vuoron ajaksi? Tavoite on järjestää myynti helmikuun alussa pe-ilta / la-aamu. Ilmoittaudu / kysy lisää: esko.lius@gmail.com, 040 1326492.

CCH:n hallitus 2024

Seuran hallituksen puheenjohtajana jatkaa Esko Lius. Hän myös vastaa seuran viestinnästä. Varapuheenjohtajan saappaisiin hyppää hallituksen uusi jäsen Oona Piekkala. Hänen sydäntään lähellä on ratatoiminta. Uutena varsinaisena hallituksen jäsenenä aloitti varajäsenenä toiminut Viivi Puskala. Hänen roolinsa on rahastonhoitaja. Teemu Tomberg ja Tuomas Turunen jatkavat omilla tonteillaan, Teemu kisatiimin ja Tuomas tapahtumien/seurakaluston parissa. Joni Oilinki jatkaa hallituksen varajäsenenä. Jäsensihteerinä jatkaa Hanna Stammeier, joka ei kuitenkaan ole enää seuran hallituksessa.

Liikuntamyllyn treenit rullaavat

Seuran treenivuorot Liikuntamyllyssä jatkuvat tavalliseen tapaan tiistai-perjantai-lauantai kaavalla. Lapsille suunnattu leikkimielinen kisa Myllikän Tripla ajetaan la 16.3.2024. Tiedoksi jo nyt, että halli on kiinni pääsiäisen eli vuoroja ei ole maaliskuun viimeisenä viikonloppuna.


Pidetään ketju liikkeellä!

Esko Lius (pj) & CCH:n hallitus


Tiedotuksesta:


In a nutshell:


Happy 2024 to CCH members!

  • Castelli is shipping our new kits—no winter jackets, and bibs have a black center. Sale details and refunds from last year are being sorted.
  • Retro kits up for grabs: €20 for three, €5 per extra item. Shoes €20. See the list. Sales help needed in early February. Contact Esko for details.
  • Chairman Esko Lius continues in the Board; Oona Piekkala is Vice-Chair; Viivi Puskala joins as Treasurer. Teemu Tomberg and Tuomas Turunen continue.
  • Training at Liikuntamylly continues as usual; Myllikän Tripla for kids on March 16. No sessions last weekend in March due to Easter.