16.9.2023 09:33
Cycle Club Helsinki ry

CCH info syyskuu 2023 / September 2023

Hei Cycle Club Helsingin jäsen

Kesäkausi alkaa olla lopuillaan. Vielä on yksi upea ulkotapahtuma edessä, kun CCH järjestää cyclocrossin SM-kisat la 18.11. ja HelCX-kisan su 19.11. Kivikossa.

Liikuntamyllyn vuorot 3.10.2023 alkaen

Seuran treenivuorot Liikuntamyllyssä alkavat ti 3.10.2023. Koska lokakuussa moni jatkaa vielä ulkona, pidetään alkuviikoilla matalaa profiilia seuran puolesta. Talvikauden avajaisia ja uusien Liikuntamyllyssä ajavien infot pidetään harjoitteluvuorojen alussa perjantaina 27.10. ja lauantaina 28.10.2023.

Jos olet uusi kävijä ja aloittelet sisäajoa jo ennen näitä infotilaisuuksia, kysy paikalla olijoilta kuka voi opastaa sinua. CCH:n vuoroilla saavat ajaa vain seuran jäsenet. Jokaisen ajajan pitää noudattaa yleistä varovaisuutta sekä näitä ajosääntöjä.

Nuorten pyöräkoulu

Pepe eli Pertti Sirén on laatinut nuorille eli alle 16-vuotiaille koko talven kattavan harjoitusohjelman. Pepen vetämään pyöräkouluun kuuluu ohjattuja treenejä ja harjoituskilpailuja Liikuntamyllyssä, rappustreeniä Herttoniemessä sekä mukavia yhteisiä liikuntapainotteisia tapahtumia. Treenit ovat pääsääntöisesti torstai-iltaisin ja lauantaiaamuisin.

Nuorten pyöräkouluun voi ilmoittautua koko talveksi taikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Hinta jäsenille 20 € /kk ja muille 40 € /kk. Ryhmään otetaan ensisijaisesti seuran jäseniä.

Infotilaisuus Nuorten pyöräkoulusta järjestetään Liikuntamyllyn harjoitusvuoron yhteydessä ti 10.10.2023 klo 20.00-20.30. Pyöräkoulun treenit alkavat to 12.10.2023.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Pepe, pertti.siren@kolumbus.fi, 050 537 8930

Muu talvitoiminta

Onko kiinnostuneita hiihtoleirille tai yhteislenkeille? Näistä voi herätellä keskustelua vaikkapa seuran Whatsapp-ryhmässä tai laittaa postia Eskolle, esko.lius@gmail.com

Vuoden 2024 suunnittelu

Saat lähipäivinä sähköpostitse jäsenkyselyn. Vastausten pohjalta suunnitellaan ensi vuoden toimintaa. Syyskokouksessa 17.11.2023 päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja valintaan henkilöt yhdistyksen hallintoon.

Ensi kauden toiminnasta voidaan vaihtaa ajatuksia myös 10.10.2023 klo 20.30 Liikuntamyllyssä Nuorten pyöräkoulun infon jälkeen, ja tietysti Whatsapp-ryhmässäkin koska tahansa.

Anna vinkki ja voita Elite Suito-T

Tiedätkö yrityksen, joka voisi olla kiinnostunut seuran yhteistyökumppaniksi? Anna vinkki! Jos se johtaa tason 2 tai 3 kumppanuuteen CCH:n ja yrityksen välillä vuoden loppuun mennessä, osallistut arvontaan. Palkintona Elite Suito-T traineri. Kysy lisää Eskolta, esko.lius@gmail.com

Summary In English (done by AI :) )

End of Summer Season

·      Final outdoor event: Cyclocross SM competition on Nov 18, followed by HelCX on Nov 19 at Kivikko.

Indoor Training at Liikuntamylly Starts on Oct 3, 2023.

·      Low-key in the beginning as many will still be outdoors.

·      Kick-off and orientation sessions on Oct 26-28.

·      Safety and riding rules apply. Only club members allowed.

Youth Cycling School

·      Comprehensive winter program by Pertti Sirén aka Pepe.

·      Includes various types of training and events.

·      Primarily on Thursday evenings and Saturday mornings.

·      Registration info session on Oct 10, 20:00-20:30.

·      First training on Oct 12.

·      Membership-based pricing: €20/month for members, €40/month for others.

Other Winter Activities

·      Interested in skiing camps or group rides? Discuss in the club's WhatsApp group or email Esko.

Season 2024 Planning

·      Decisions will be made during the meeting on Nov 17.

·      Member survey coming soon to gather input.

New Partnership Contest

·      Know a potential sponsor? Tips can lead to rewards: Elite Suito-T trainer for successful referrals. Contact Esko.

Tiedotuskanavat

Pidetään ketju liikkeellä!

Esko Lius (pj) & CCH:n hallitus

PS. Muista myös laadukas lepo. Voit käyttää lepohetken sohvalla myös mentaalivalmennukseen katsomalla Nikki rides bikes -sarjan jakson Ratapyöräilyä Velodromilla :)