30.6.2023 13:36
Cycle Club Helsinki ry

CCH info kesäkuu 2023

Maantie-SM on ajettu ja cupit pyörivät hienosti niin radalla kuin tien päälläkin. Yksi viimeisin esimerkki on Hämeenlinnan Ahvenistolta, jossa nähtiin hyvää ajoa seuran edustajilta, ks. linkki tuloksiin.

Tulevat tapahtumat

Oman toimintamme osalta seuraavaksi on tarjolla 9. Seutulan Kierros su 16.7.2023 ja rata-SM heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Tervetuloa kannustamaan ja hoitamaan samalla pieniä avustavia toimitsijahommia sekä tietysti pääsee viivallekin ja ajamaan itse. Jos voit olla apuna, laita viestiä Tuomakselle tuomast@hotmail.com

Elo-syyskuussa on tulossa kuuden kerran mittainen Pyöräkoulu seuran nuoren aikuisen ohjaamana 8-12-vuotiaille lapsille. Tästä lisää tarkemmin muutaman viikon kuluttua heinäkuun kirjeessä.

Pakilan, Paloheinän ja Torpparinmäen kylätapahtuma on sunnuntaina 3.9.2023 klo 11-14. Järjestäjien kanssa on ollut alustavia keskusteluja siitä, voisiko CCH olla mukana. Se voisi tarkoittaa pyöräilyn esittelemistä tai vaikkapa lasten liikennerataa - ihan riippuen siitä kuka meidän osalta toimintaa järjestäisi. Jos et ole menossa samana päivänä ajettavaan Luukki MTB:hen, niin tässä voisi olla sinulle sopivaa aktiviteettia :) Kun haluat tietää lisää kylätapahtumasta, vastaa tähän sähköpostiin tai soita Eskolle, 040 1326492.

Seuran ajoasut

On aika valmistautua uuteen seura-asujen tilaukseen. Tarvitsetko kisapaitaa ja housuja, vai ehkä jotain lämpimämpää syksyn, talven ja alkukevään kylmiin keleihin?

Teemme uuden tilauskierroksen syksyllä niin, että tilaukset avataan elokuun alussa ja tilaus suljetaan elokuun lopussa. Tilatut vaatteet saapuvat noin 8-10 viikon kuluttua tilauksesta. Valittu toimittajamme on Castelli, eli laatu on erinomaista. Nyt on siis aika pohtia mitä seura-asuja haluat ja tarvitset syksyksi. Kannattaa ennakoida, sillä seuraava tilaus tehdään todennäköisesti vasta keväällä, ja kevään vaatteet eivät välttämättä ehdi vielä vuoden 2024 aivan ensimmäisiin kisoihin.

Seura pyrkii pitämään oman vaatevarastonsa aivan minimissä, eli kisapaitoja ja mahdollisesti joitain muita vaatteita on vain muutamia kappaleita ns. hätätapauksiin. Seuraa heinä-elokuun seurakirjeitä ja tee tilaus ohjeiden mukaisesti, niin varmistat että jatkossakin päällä on hyvälaatuista ja uudella seuran kuosilla olevaa kisalycraa ;)

Loppuvuonna pidämme 25-vuotisjuhlat Velosportissa. Siinä samalla on tarkoitus myydä vanhojen seura-asujen varasto pois, ja samalla jäsenet voivat tehdä kauppoja keväällä saamistaan asuista, jotka ovat väärän kokoisia tai muuten ylimääräisiä.

Kerro tarinasi

Seuran jäsenten kuulumiset ja ajotapahtumista viestintä on yhteinen juttu. Esko ylläpitää cch.fi-sivustoa, mutta varsinkin Facebook, Whatsapp-ryhmä ja seuran Insta-tili ovat nimensä mukaisesti sosiaalista mediaa, joten postaa niihin tai pyydä Eskon apua tekemään postauksia yhdessä. Seuran Instagram-tunnukset ovat vain pienen joukon käytettävissä. Jos olet kiinnostunut postaamaan tilille, kysy tunnuksia, taikka tagaa seura Instassa @cch_cycleclubhelsinki.

Seuratiedottamisen kanavat


Pidetään ketju liikkeellä!

Esko Lius (pj) & CCH:n hallitus