25.4.2023 20:50
Cycle Club Helsinki ry

CCH info huhtikuu 2023

Ulkokausi on hyvässä vauhdissa, ja CCH:n kuskit ovat jo tuoneet menestystä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Muistakaa jakaa tietoa esimerkiksi omilla Insta-tileillänne ja seuran Facebook-ryhmässä. Myös cch.fi-sivuille saadaan hyvin uutisia, jos teiltä tulee kisatietoa ja kuvia/videota.

Linjaus kisamaksuihin liittyen

6.-7.5.2023 viikonlopun kisoihin eli Hyrylän Ajoihin, Naisten etappiajoon ja Keravan KevätPolkaisuun seuran jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet voivat ilmoittautua maksutta.

Näiden tapahtumien jälkeen jäsenedut menevät seuraavasti:

CCH:n järjestämiin maksullisiin tapahtumiin osallistuminen

  1. Jos kuulut CCH-IH tai CCH Future -tiimiin taikka olet alle 18-vuotias, voit osallistua maksutta. Ilmoittautumiset keskitetysti MyClubin kautta.
  2. Muut seuran jäsenet pääsevät omiin tapahtumiin jäsenhinnalla, joka on –25 % alimmasta ennakkoilmoittautumisen hinnasta, kun ilmoittautuminen tapahtuu myclubin kautta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. 

CCH:n osallistumismaksutuki muihin kuin oman seuran tapahtumiin

  1. SM-kilpailuihin (tai mahdollisesti erikseen päätettäviin vastaaviin kilpailuihin) seuran edustajana junioriluokissa N/M10 … U23,  sekä N/M yleinen (elite) kilpaileva saa hakea seuralta osallistumismaksun palautuksen. 
  2. Muihin kilpailuihin (esim. ISM masterit) kilpailija maksaa osallistumismaksunsa itse.

Tiedottamisesta

Pidetään ketju liikkeellä!

Esko Lius (pj) & CCH:n hallitus

esko.lius@gmail.com