20.3.2023 23:28
Cycle Club Helsinki ry

CCH info maaliskuu 2023 - vastaa tähän kyselyyn!

Kisa- ja kesäkausi 2023 lähestyy vauhdilla. Tulossa on paljon toimintaa, joka kiinnostaa niin kaikkia kisaajia ja kuntoilijoita.


Tämän vuoden CCH-tapahtumien alustava lista on tässä taulukossa. Jotta ne toteutuvat, meidän on tehtävä ne yhdessä 🙂

Miten voit olla mukana tapahtumien toteuttamisessa? Vastaa tähän kyselyyn, niin muodostamme ajoissa kisojen työryhmän ja laajemman toteuttajaryhmän. Jokaisen pienikin panos on tärkeä. (*)

Kun vastaat kyselyyn, mieti missä tapahtumissa haluat itse ajaa kisaa ja mitä tapahtumaa / mitä tapahtumia voit tulla tekemään kanssamme vapaaehtoisena. Monessa tapahtumassa voi auttaa jo ennen H-hetkeä. Ja tapahtumissa on monenlaisia työtehtäviä.

Lyhyet uutiset:

  • Myllikän Triplan kautta on hyvä saada mukaan uusia, varsinkin junioreita toimintaan. Ehkä sinäkin tunnet jonkun, jonka kutsua mukaan? Katso tarkemmat tiedot kalenterista.
  • CCH:n toukokuun alun kisaviikonloppu kannattaa merkata kalenteriin jo nyt. Meidän järjestämänä ajetaan 5.-7.5.2023 sekä Naisten etappiajo, Hyrylän ajot että Keravan kevätpolkaisu.
  • Yhdistyksen kevätkokous pidetään pe 31.3.2023. Siitä on lähetetty erikseen kutsu ja asialista.



CCH:n jäsenposti tulee sähköpostiisi tänä vuonna joka kuukausi, ja lisäksi voi tulla “bonuskirjeitä.”  Löydät nämä myös myclub.fi-palvelun valikosta Tiedotteet.


Pidetään ketju liikkeellä!

Esko Lius (pj) & CCH:n hallitus

esko.lius@gmail.com


(*) muutama teistä vastasi kyselyyn jo viime kuussa. Kiitos siitä <3 Ei tarvitse vastata nyt uudestaan.