16.2.2023 23:20
Cycle Club Helsinki ry

CCH info - helmikuu 2023

Nyt 25-juhlavuotena CCH järjestää kisoja ja muita tapahtumia tosi laajalla skaalalla ympäri vuoden. Kun suunnittelemme ja toteutamme yhdessä, teemme kilpailuista mahtavia tapahtumia, joista voimme olla ylpeitä.


Tämän vuoden tapahtumien listan löydät tästä taulukosta. Nämä täydennetään pian myös nettisivujen kalenteriin. Missä tapahtumissa haluat itse ajaa kisaa? Mitä tapahtumaa / mitä tapahtumia tulet tekemään kanssamme vapaaehtoisena? Monessa tapahtumassa voi auttaa jo ennen H-hetkeä. Ja tapahtumissa on monenlaisia työtehtäviä.

Miten voit olla mukana tapahtumien toteuttamisessa? Vastaa tähän kyselyyn, niin muodostamme ajoissa kisojen työryhmän ja laajemman toteuttajaryhmän. Jokaisen pienikin panos on tärkeä. 

Jäsenmaksusta tehtävät talkooalennukset on poistettu. Ne olivat tulkinnanvaraisia, tuottivat suukopua ja laskutuksessa käsityötä. Tulemme toki huomioimaan seuran aktiiviset jäsenet, mutta haemme tähän järkevämmän toimintatavan.

Tammikuun aikana on käyty keskustelua maantiepyöräilykoulusta ja uusista lenkkimahdollisuuksista vakiintuneiden rinnalle. Jos nämä aiheet kiinnostavat, liity Whatsapp-ryhmään CCH road academy tai laita minulle sähköpostia. 

Lyhyet uutiset:

Viestinnästä:

CCH:n jäsenposti tulee sähköpostiisi tänä vuonna joka kuukausi, ja lisäksi voi tulla “bonuskirjeitä.”  Löydät nämä myös myclub.fi palvelun valikosta Tiedotteet.

Pidetään ketju liikkeellä!

Esko Lius (pj) & CCH:n hallitus

esko.lius@gmail.com