13.1.2023 09:41
Cycle Club Helsinki ry

CCH info - tammikuu 2023

Hyvää alkanutta juhlavuotta 2023, kun CCH täyttää 25 vuotta! 


Voimme olla tosi ylpeitä kaikesta siitä mitä olemme saaneet aikaan: satoja pyöräilytapahtumia jäsenten yhteisvoimin tehtynä, huimasti liikunnan iloa ja hikipisaroita, kruununa roppakaupalla kisamenestystä kuten lähes 300 suomenmestaruutta. 

Seuratoiminnan kehittämisessä on peruskysymyksiä, joita on syytä miettiä yhdessä nyt.  Mitä sinä haluat seuralta? Mitä olet valmis tuomaan yhteiseen toimintaan? 

Otetaan ensimmäiseksi aiheeksi juniorityö, jonka osalta pitää löytää linjaa jo tulevalle kaudelle.

Junnuvalmennus on ollut melko vähäistä. Kun nykyinen junnujen ratavalmennus on vetäjän opiskelujen vuoksi loppumassa, on aika kysyä pystyykö seura järjestämään ohjattua pyöräilykasvatustoimintaa.

Onko sinulla toiveita tai tarpeita junnutoiminnan osalta? Tuleeko sinulle mieleen ratkaisumalleja? Kirjoita viestisi https://padlet.com/esko/cchjunnut virtuaaliseinälle, niin saadaan kehittämisestä meidän yhteistä. Voit myös kommentoida seinällä toisten kirjoittamia ideoita. Anna palautetta jo tammikuun aikana, kiitos!

Lyhyet uutiset:

  • Nyt meneillään oleva toiminta on HALLI CUP tammi-maaliskuun ajan perjantai-iltaisin ja sopimuksesta jatketaan kisaa lauantainakin. Vetäjänä ja kirjaajana toimii Pepe
  • Joulukuussa meidän jäsenten tekemät seura-asutilaukset on toimitettu koottuna yhteistilauksena Castellille. 
  • Pertti Sirén sai Suomen Pyöräilyn TAUSTAVOIMA-palkinnon Urheilugaalassa 12.1.2023. Lämpimät onnittelut, Pepe!

Viestinnästä:

Pidetään ketju liikkeellä!


Esko Lius (pj) & CCH:n hallitus

esko.lius@gmail.com